Amadeus Star aan vloot Lüftner Cruises toegevoegd

Lüftner Cruises verwelkomde onlangs haar 15e passagiersschip, de Amadeus Star, tijdens een exclusieve doopceremonie. De Amadeus Star zal gaan varen op de Donau, Rijn, Main en in Nederland en België.

Dr. Wolfgang Lüftner, oprichter en directeur van Lüftner Cruises uit: “Wij hebben ondertussen een van de modernste vloten in Europa die een uitstekende internationale reputatie heeft verworven dankzij het vooruitstrevende ontwerp, de premium faciliteiten en de uitstekende service aan boord. Met elk nieuw schip streven we ernaar om nieuwe normen te stellen voor Europese riviercruises op basis van onze lange traditie en ervaring. De Amadeus Star sluit zich aan bij onze premium lijn en is ons antwoord op de wereldwijde vraag naar topklasse riviercruise-producten. ”

Het nieuwe schip biedt in totaal 70 ruime luxe hutten (17,5 m²) en 12 Amadeus-suites (26,4 m²). Net als de andere schepen van het bedrijf, hebben de hutten op het Mozart- en Strauss-dek ook neerklapbare panoramische ramen die zich over de hele voorkant van de cabine uitstrekken. Alle luxe hutten en suites bieden comfortabele, ruime badkamers, infotainmentsystemen, flatscreen televisie, telefoon, cabinekluis, minibar en airconditioning die individueel regelbaar is. Bovendien beschikken de suites over een balkon met zitplaatsen.

Aan boord van de Amadeus Star zijn verder alle gemakken van een 5-sterren riviercruiseschip:

  • Ruim zonnedek met schaduwrijke zithoek, comfortabele ligstoelen en groot schaakspel.
  • De speciale sfeer van de Amadeus Club aan de achtersteven van het schip – een succesvolle combinatie van een stijlvolle exclusieve club met een bibliotheek en een bar, en de achtersteven bar met neerklapbare zijvoorzijde die speciaal voor dit schip is ontworpen.
  • Het “Rivierterras” aan de boeg van het schip met zijn bewezen glazen ontwerp dat een ongeëvenaard uitzicht biedt op het passerende rivierlandschap en tegelijkertijd bescherming biedt tegen de wind en regen.
  • Volledig ingerichte moderne fitnessruimte
  • Kapsalon en massageruimte
  • Smaakvol ingericht panoramisch restaurant dat tegelijkertijd ruimte biedt aan alle passagiers.
  • Panorama Bar die ruimte biedt voor lezingen en evenementen en de locatie is voor de dagelijkse avondvoorstellingen van de muzikanten.
  • Nieuwste wifi-systeem op de rivieren
  • Lift tussen bepaalde dekken

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)