TUI Cruises biedt pop-up tattoo studio aan op Mein Schiff 2

Sinds eind april 2019 kunnen gasten een tatoeage op Mein Schiff 2 krijgen. In een samenwerking met tatoeëerder Chris Krafft en collega’s van B. Liberty Tattoo uit Hamburg bieden zij hun kunsten aan boord van de Mein Schiff 2 aan op de plek van de kapperszaak. Natuurlijk zijn maritieme symbolen zoals ankers en kompassen, maar ook zogenaamde cover-ups, waar oude tatoeages verdwijnen en schijnen in nieuwe pracht, bijzonder populair.

“Tatoeage aan boord van een cruiseschip is natuurlijk een heel speciale uitdaging”, zegt Chris Krafft. “Als het schommelt, is een vaste hand natuurlijk een must. En in geval van twijfel neem ik ook een pauze – tenslotte is de tatoeage inderdaad een vreugdevolle herinnering voor het hele leven “, lacht de Hamburger.

Na de testfase op Mein Schiff 2 zal worden besloten of het aanbod op alle TUI Cruises-schepen zal worden aangeboden. “De kans is groot”, zegt Sven Irmer, Product Development Manager bij TUI Cruises. “Elke dag zijn alle datums uitverkocht, de respons is overweldigend.” De kosten van een tatoeage worden berekend op basis van de inspanning en beginnen bij €100.

Wil je ook een tattoo op de Mein Schiff 2? Bekijk welke cruises er nog beschikbaar zijn:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)