Seabourn onthult suites van nieuwe expeditieschepen

Seabourn heeft maandag de eerste details bekendgemaakt van de (premium) suites aan boord van haar twee nieuwe ultra-luxe expeditieschepen die in juni 2021 en mei 2022 worden gelanceerd. De Seabourn Venture en haar zusterschip, waarvan de naam binnenkort bekend wordt gemaakt, krijgen elk 132 suites aan boord, elk met een eigen balkon en uitzicht op zee, waaronder de Signature Suite, de Owner’s Suite en de Grand Wintergarden Suite. Deze laatste suite bestaat uit twee lagen. Het design van de suites is in handen van de bekende ontwerper Adam D. Tihany.

Standard Suite
De Standard Suites zullen worden uitgerust met een persoonlijke stewardess, een eigen bar, interactieve televisie, een verwarmde inloopkast en een marmeren bad met dubbele wastafel, een groot bad en douche. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van een Swarovski verrekijker.

Signature Suite
Voor net even wat meer luxe bieden de twee Signature Suites op dek 8 een zeer groot balkon met een bubbelbad met zonnescherm, een sofa en stoelen. Daarnaast beschikt de suite over een woonkamer met een eettafel voor vier personen, een HD-televisie en een bar. De badkamer heeft een aparte douche en bad.

Owner’s Suite
De 2 Owner’s Suites, gelegen op dek 7 aan het voorsteven, hebben een apart woon- en slaapgedeelte. Er is een HD-televisie, schrijftafel en een tweepersoons eettafel. Een glazen deur leidt naar het ronde balkon, uitgerust met zonnebedden en een tafel voor 4 personen,  dat een prachtig zicht geeft op de koers van het schip.

Grand Wintergarden Suite
De twee Grand Wintergarden Suites, midden op het schip, bestaan uit twee verdiepingen (dek 7/8). Op de bovenste verdieping is een slaapgedeelte met een badkamer, voldoende opbergruimte, LG Oled televisie en een inloopkast. Beneden is een tweede aparte slaapkamer met privé-badkamer, een eettafel voor 4 personen en een bar. De ramen beslaan twee verdiepingen waardoor je uitgebreid kan genieten van het uitzicht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!