Scylla kondigt nieuwe naam en eerste charteraar voor MS Bremen aan

Scylla AG, de Zwitserse rederij die sinds 1973 de sector binnen de riviercruises pioniert, kondigde recent de aankoop van haar eerste zeeschip aan. Vandaag bevestigt de rederij eveneens de nieuwe naam en een eerste partnerschap. De huidige MS BREMEN, die op dit moment nog steeds voor Hapag-Lloyd opereert, zal in mei 2021 omgedoopt worden tot de MS SEASCAPE. Met deze nieuwe naam accentueert Scylla AG de verbreding van het vaargebied naar de open wateren.

Arno Reitsma (CEO Scylla AG) verklaart: “Omdat dit ons eerste zeeschip is, wilden we een naam die het vaargebied benadrukt. De beweging van `landscapes` naast de Europese rivieren naar de `seascapes` opent voor ons een nieuwe wereld aan kansen. Bovendien willen we reizigers laten ontsnapping (escape) aan de dagelijkse routine door reizen naar de polen aan te bieden. Nieuwe avonturen, in een luxueuze omgeving. ”

Polar Latitudes

Samen met een nieuwe naam wordt ook een eerste charterende partner voor het schip aangekondigd. De Amerikaanse reisorganisatie Polar Latitudes zal de MS SEASCAPE aan haar portfolio toevoegen om hun klanten “best in class”-ervaringen op Antarctica te bieden. John McKeon, president Polar Latitudes, zegt: “We zijn heel blij met alle nieuwe mogelijkheden die de MS Seascape ons zal bieden vanaf begin 2021. Met de hoogste ijsklasse voor passagiersschepen, geeft het schip ons de mogelijkheid om nieuwe routes te ontwikkelen naar meer afgelegen regio’s. Dankzij haar extra opslagcapaciteit kunnen we meer spullen vervoeren en meer avontuurlijke opties aanbieden, terwijl tegelijkertijd het aantal gasten dat kan deelnemen toeneemt. MS Seascape`s uitgebreide faciliteiten – een verwarmd zwembad, een sauna en ruime gemeenschappelijke ruimtes zullen de ervaring met kleine schepen, wat een van onze handelsmerken is, verder versterken. “

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)