Video: Norwegian Encore voorzien van kleurrijke boegschildering

Over 5 maanden wordt het volgende nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Encore, opgeleverd. De bouw bevindt zich bij Meyer Werft in Papenburg inmiddels in een dermate gevorderd stadium dat er een begin is gemaakt aan de bijzondere boegschildering van het vierde schip (169.000 brutoton) in de Norwegian Breakaway-Plus klasse.

De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft een video gepubliceerd waarin te zien is hoe de Spaanse kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo zijn ontwerp tot leven brengt op de Norwegian Encore in het droogdok in Papenburg. Het ontwerp stelt een labyrinth van kleuren voor in zijn moderne en abstracte stijl. Arranz is geïnspireerd op zijn leven bij de zee in Barcelona.

Het ontwerp is een eerbetoon aan de levendige sfeer aan boord van Norwegian Cruise Line en een aanvulling op de kleurrijke bestemmingen die de Norwegian Encore in haar inaugurele jaar bezoekt. Het zal tussen 17 november 2019 en 12 april 2020 elke zondag vertrekken vanuit Miami en zevendaagse reizen maken naar de oostelijke Caraïbische eilanden.

Cruises op de kleurrijke Norwegian Encore van Miami naar de zonnige Caribbean zijn te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!