Oceania Cruises presenteert gerenoveerde Riviera

Het luxe cruiseschip Riviera van Oceania Cruises heeft recent een uitgebreide renovatie ondergaan tijdens een droogdok in het Franse Marseille. De upgrade maakte onderdeel uit van het OceaniaNEXT vernieuwingsprogramma van de cruisemaatschappij. De verbeteringen die zijn doorgevoerd zullen ook een plek krijgen op het zusterschip van de Riviera, Marina, in mei 2020.

“Met de evolutie van OceaniaNEXT was dit een geweldige kans om niet alleen de gastervaring aan boord van de Riviera te verbeteren, maar ook door nieuwe verrassingen toe te voegen”, aldus Bob Binder, president en CEO van Oceania Cruises.

De grootste verandering aan boord van de opgefriste Riviera is de geheel nieuwe koffiebar en de toevoeging van een nieuwe lounge met uitzicht op zee op dek 14. In zilvergrijs en zeegroen onderbroken door accenten van goud en hoogglans ebbenhout en wit marmer, de nieuwe Bar Istas-lounge is de plek om te ontspannen in een rustige omgeving of om een levendig gesprek te voeren met een illy-koffie. Er is ook een splinternieuwe Victoria Arduino-espressomachine – de befaamde “Rolls Royce onder de koffie”.

De 200 Conciërge- en 244 Veranda-hutten samen met de 124 Penthouse Suites en de 3 Owner’s Suites zijn allemaal opnieuw ontworpen en ingericht met ontwerpen die zijn geïnspireerd op de Insignia en Sirena van Oceania Cruises. De Owner’s Suites zijn ingericht met de Home Collection van Ralph Lauren en zijn voorzien van kamerhoge ramen, een zelfspelende ebbenhouten piano en een omhullende teakhouten veranda.

Cruises met de gerenoveerde Riviera zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!