Spectrum of the Seas aangekomen in haar nieuwe Chinese thuishaven

Spectrum of the Seas, het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International, heeft maandag haar debuut gemaakt in China. Het eerste schip in de Quantum Ultra klasse arriveerde bij de Wusongkou International Cruise Terminal in Shanghai na een 47-daagse Global Odyssey cruise waarbij 17 steden werden aangedaan.

Om de aankomst in haar nieuwe thuishaven te vieren werd een grootse doopceremonie gevierd waarbij diverse Chinese beroemdheden, vertegenwoordigers van de rederij en natuurlijk de doopouders Xiaoming Huang en Angelababy aanwezig waren. Het populaire Chinese echtpaar doopte het schip en wenste haar een behouden vaart.

De introductie van de Spectrum of the Seas in China markeert het 10-jarig jubileum van Royal Caribbean in China. Het grootste en duurste cruiseschip in Azie stapt in de voetsporen van de succesvolle Quantum en Ovation of the Seas. De Spectrum of the Seas is op maat gemaakt voor de Chinese markt.

Royal Caribbean introduceert op de Spectrum of the Seas voor de eerste keer een privé-gedeelte exclusief voor suite-gasten. Daarnaast zijn er aan boord nieuwe hutcategorieën, innovatieve eetconcepten en nog niet eerder vertoonde voorzieningen. Zie onderstaande video’s voor een overzicht van de faciliteiten en beelden van de doop.

Wil jij in Azië varen met de nieuwe Spectrum of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Hoe is het cruisen bij Royal Caribbean? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!