Cruisereiziger
BestemmingenThemacruise

Zeilcruiseschip Wind Surf neemt deel aan Sail Amsterdam

Windstar Cruises heeft bekendgemaakt dat haar schip Wind Surf volgend jaar Sail Amsterdam zal bijwonen. Het grootste zeilcruiseschip ter wereld zal gedurende 3 dagen in de hoofdstad liggen net als talrijke andere legendarische zeilschepen tijdens dit evenement, dat één keer in de 5 jaar plaatsvindt. In 2020 voor de 10e maal van 12 t/m 16 augustus 2020. Passagiers op de Wind Surf kunnen de festiviteiten volgen zowel aan boord als aan land. Ze hebben o.a. eersterangs uitzicht op de parade van zeilschepen en het vuurwerk.

De 8-daagse cruise start op 9 augustus vanuit Edinburgh. Naast Amsterdam van  bezoek je ook nog Newcastle, Rotterdam en Zeebrugge.

Het bezoek aan Sail Amsterdam is één van de hoogtepunten in het Europese programma van de rederij in 2020. Volgens traditie is het volgend jaar ook weer mogelijk om met Windstar de Grand Prix van Monaco te bezoeken. De Wind Surf zal daarvoor voor anker gaan bij Monaco tijdens een cruise die ook Rome aan zal doen.

Het 312-passagiers tellende Star Legend zal daarnaast in juli 2020 haar debuut maken in Europa na een uitgebreide renovatie waarbij o.a. 50 vernieuwde suites en twee restaurants onder handen worden genomen.

Windstar Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)