MS Viola feestelijk gedoopt in Bonn

Afgelopen maandag is de Viola, het voormalige Rode Kruis schip Henri-Dunant, gedoopt en daarmee in de vloot gekomen.  Phoenix Reisen zorgt ervoor dat met dit schip mensen met een handicap met een begeleider op een aangepaste vakantie kunnen. Het MS Viola werd op de Rijn tijdens de doopceremonie gezegend door een pastor. Daarna doopte de Duitse Paralympisch goudwinnares Annika Zeyen het schip. Het schip werd in de afgelopen maanden intensief opgeknapt en voorzien van nieuwe interieurs. Zo beschikt de Viola over 34 rolstoel-toegankelijke hutten en is het schip barrièrevrij en toegankelijk ontworpen voor minder validen. Er zijn hutten met een gedeelde of eigen badkamer beschikbaar. De hutten hebben extra brede toegangen, in hoogte verstelbare bedden en een aangepaste badkamer.  Voor begeleiders zijn (25) reguliere hutten beschikbaar. Daarnaast omvat het schip een restaurant, een panoramasalon, kapper en een toegankelijk zonnedek. Vanaf 10 juni zal de Viola in Nederland te bewonderen zijn tijdens haar tweede reis, in o.a. Nijmegen, Gorinchem, Rotterdam en Arnhem.  

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.