Disney Cruise Line viert Halloween en kerst aan boord

Cruisereizigers die in de winter van 2020 meevaren op een Disney cruiseschip, kunnen in september en oktober 2020 weer genieten van een spookachtig Halloween aan boord. Zo zullen er op bepaalde afvaarten ‘mouse’ verkleedpartijtjes zijn, uniek entertainment en uiteraard bijpassend snoep en ander lekkers. Kinderen hebben speciale activiteiten en volwassenen kunnen een adult-only schurkachtig feest bijwonen. De Disney schepen zien er in Halloween stijl uit met een magische pompoenenboom.

Vanaf begin november tot en met december wordt kerst gevierd aan boord. Van boeg tot achtersteven vind je feestelijke kerst decoratie. Tijdens deze Very Merrytime cruises zijn er kerstfeesten, worden de lichtjes in de kerstboom ontstoken, lopen de Disneyfiguren in hun kerstkleding rond en komen de kerstman en zijn vrouw langs in een sneeuwbui.

Disney vaart in de winter van 2020/2021 vanuit New York, Californië, Texas en Florida.

Bermuda & Canada vanuit New York

De Disney Magic gaat in oktober vanaf New York cruises maken naar Bermuda en Canada. De Bermuda cruises duren 6 dagen met twee volle dagen in Bermuda om te genieten van strand, water en de cultuur op Bermuda. De cruise naar Canada bezoekt Saint John in New Brunswick, een historische stad. Ook bezoek je Halifax, de hoofdstad van Nova Scotia.

Mexicaanse Riviera vanaf San Diego

De Disney Wonder start vanaf San Diego in september naar de Westkust van Mexico. Je bezoekt tijdens de 2- tot 5-daagse korte cruises onder andere Cabo San Lucas en Ensenada.  Op 6 november vertrekt de Disney Wonder op een Panamakanaal cruise richting Texas.

Bahamas & Caribbean Cruises vanaf Texas

Vanaf eind november tot en met december gaat de Disney Wonder vanuit Galveston, Texas, naar de Bahama’s en het Caribisch gebied. Ze maakt 4- tot 7-daagse cruises met stops in Costa Maya en Cozumel (Mexico) en Grand Cayman. De Bahama route gaat naar Nassau, Key West en naar Disney’s privé-eiland Castaway Cay.

Tropische eilanden cruises

De Disney Fantasy en Disney Dream vertrekken vanaf Port Canaveral in Florida. Ze maken 3- tot 8-daagse cruises, inclusief een bezoek aan Disney’s privé-eiland Castaway Cay.

Bovenstaande cruises zijn vanaf 13 juni boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Bekijk de schepen:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)