Cruisereiziger
Landarrangement

Holland America Line en Princess openen nieuw gedeelte McKinley Chalet Resort

Holland America Line hield op vrijdag 14 juni een grootse openingsceremonie ter ere van de nieuwe luxe gastenaccommodaties in McKinley Chalet Resort, Alaska.  Uiteraard werd dit bijgewoond door vele afgevaardigden zoals onder andere Arnold Donald (Carnival Corporation), Stein Kruse (CEO van Holland America Group en Carnival UK), Orlando Ashford (president van Holland America Line) en burgemeester Clay Walker van Denali Borough.

Het nieuwe gebouw met drie verdiepingen, genaamd Ridge View, beschikt over junior suites en standaardkamers met een moderne, rustiek-chique inrichting. Alle junior suites hebben een balkon, zodat gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende wildernis van Alaska terwijl ze ontspannen op hun eigen terras. Het gebouw hoort bij het 68 hectare grote McKinley Chalet Resort hotel met het plein Denali Square. Een plein dat als ontmoetingsruimte dient waar je kunt ontspannen, winkelen, dineren en genieten van muziek en entertainment. De nieuwe kamers bevinden zich net ten westen van Denali Square, met uitzicht op berg Healy en Denali National Park. Het hotel – met kamers, eetfaciliteiten en uitgebreide wandelpaden – dient als thuisbasis voor alle avonturen in en rond het nationale park Denali. Je kunt een arrangement bij je Holland America Line of Princess cruise bijboeken.

Junior Suites

De nieuwe toevoeging van 99 kamers omvat de eerste junior suites ooit in het McKinley Chalet Resort. Vierenvijftig van de nieuwe kamers zijn luxueuze junior suites met een balkon, grotere leefruimte en verbeterde voorzieningen, zoals een verwarmde badkamervloer en een prachtige kamerhoge kaart van Denali National Park and Reserve op de muur.

De eerste twee verdiepingen hebben elk een lobby met gezellige zitjes. De derde verdieping heeft op het dak een terras met tafels en ligstoelen, zodat je kunt genieten van het panoramische uitzicht.

 

Holland America Line Cruises naar Alaska zijn boekbaar bij:

ANWB Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger