Holland America Line en Princess openen nieuw gedeelte McKinley Chalet Resort

Holland America Line hield op vrijdag 14 juni een grootse openingsceremonie ter ere van de nieuwe luxe gastenaccommodaties in McKinley Chalet Resort, Alaska.  Uiteraard werd dit bijgewoond door vele afgevaardigden zoals onder andere Arnold Donald (Carnival Corporation), Stein Kruse (CEO van Holland America Group en Carnival UK), Orlando Ashford (president van Holland America Line) en burgemeester Clay Walker van Denali Borough.

Het nieuwe gebouw met drie verdiepingen, genaamd Ridge View, beschikt over junior suites en standaardkamers met een moderne, rustiek-chique inrichting. Alle junior suites hebben een balkon, zodat gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende wildernis van Alaska terwijl ze ontspannen op hun eigen terras. Het gebouw hoort bij het 68 hectare grote McKinley Chalet Resort hotel met het plein Denali Square. Een plein dat als ontmoetingsruimte dient waar je kunt ontspannen, winkelen, dineren en genieten van muziek en entertainment. De nieuwe kamers bevinden zich net ten westen van Denali Square, met uitzicht op berg Healy en Denali National Park. Het hotel – met kamers, eetfaciliteiten en uitgebreide wandelpaden – dient als thuisbasis voor alle avonturen in en rond het nationale park Denali. Je kunt een arrangement bij je Holland America Line of Princess cruise bijboeken.

Junior Suites

De nieuwe toevoeging van 99 kamers omvat de eerste junior suites ooit in het McKinley Chalet Resort. Vierenvijftig van de nieuwe kamers zijn luxueuze junior suites met een balkon, grotere leefruimte en verbeterde voorzieningen, zoals een verwarmde badkamervloer en een prachtige kamerhoge kaart van Denali National Park and Reserve op de muur.

De eerste twee verdiepingen hebben elk een lobby met gezellige zitjes. De derde verdieping heeft op het dak een terras met tafels en ligstoelen, zodat je kunt genieten van het panoramische uitzicht.

 

Holland America Line Cruises naar Alaska zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.