Seabourn biedt gasten ‘Enjoy Your Catch’ ervaring in Alaska & British Columbia

Ultraluxe rederij Seabourn biedt haar gasten een nieuwe ervaring waarbij de liefde voor avontuur en de trek in verse vis gestild wordt. De exclusieve culinaire ervaring ‘Enjoy Your Catch’ biedt tijdens een ‘Ultimate Alaska’ cruise een onvergetelijke gelegenheid voor gasten om naast het vangen ook hun eigen vis te proeven. Dit is deze zomer mogelijk aan boord van de Seabourn Sojourn terwijl de majestueuze wildernis van Alaska & British Columbia wordt ontdekt.

‘Enjoy your Catch’ is nu beschikbaar in combinatie met geselecteerde professioneel begeleide Alaska excursies. Na terugkomst op de Seabourn Sojourn hebben gasten de mogelijkheid hun vers gevangen vis tijdens het diner op te eten. Dit kan in The Restaurant of The Collonade waar de vis bereid wordt door de chefs aan boord.

“Over de hele wereld vangt men vis maar er zijn maar weinig mogelijkheden zoals ‘Enjoy Your Catch’ waarbij men deze zomer omringd wordt door de schoonheid van Alaska,” aldus Gerard Mosslinger, Vice President Hotel Operations van Seabourn. “Met bevoegde gidsen die de weg weten naar de beste wateren, vissen voor vissers van alle niveaus en bereiding in de avond door Seabourn’s culinaire talent is ‘Enjoy Your Catch’ een ervaring waar iedere gast deel uit van wil maken.”

Excursiemogelijkheden

Bestemmingen die deze excursie bieden zijn de volgende:

  • Heilbot vissen bij Icy Straight Point – Stap aan boord van een moderne motorjacht en begin aan de ultieme visexcursie op één van de populairste visplekken die alleen de lokale bevolking kent. De wateren van Icy Strait wemelen van heilbot en bieden een overvloed aan zeeleven voor schitterende fotomomenten.
  • Zalm vissen bij Ketchikan – Ga aan boord van een moderne vissersboot en vaar naar een nabijgelegen locatie voor het vissen van zalm in de beschutte wateren van de Clover Passage. Tegelijkertijd kun je adelaars, walvissen, zeehonden, zeeleeuwen en andere dieren in het wild spotten.
  • Zalm vissen bij Sitka – De wateren van Sitka Sound hebben een overvloed aan diverse soorten zalm. Sportvissen in de regio is één van de best bewaarde geheimen van Zuidoost-Alaska. Gecombineerd met spectaculaire uitzichten en vele zeedieren mag dit visavontuur van een halve dag niet gemist worden.
  • Vissen bij de Wrangell Inside Passage – Neem deel aan een visavontuur van wereldklasse langs de Inside Passage te midden van een spectaculair landschap. Het rustige water biedt een veelheid aan gewilde soorten vis zoals zalm en heilbot. Laat het aan de kapitein over om de beste visplek te kiezen afhankelijk van het seizoen.

Seizoen 2019

Het 2019 seizoen in Alaska en British Columbia loopt van juni tot oktober en biedt 11-, 12- en 14-daagse ‘Ultimate Alaska’ cruises met routes inclusief wildernisbestemmingen zoals Harriman Fjord en College Fjord; bekende havens als Ketchikan en Juneau en zelden bezochte plekken zoals de First Nation-dorpen van Alert Bay en Klemtu. In dit dorpje, met minder dan 500 inwoners van de Kitasoo Native stam, kan men genieten van de adembenemende Inside Passage van British Columbia.

Iedere cruise biedt passagiers een gratis Seabourn all-weather jas, inspirerende gastsprekers uit het Seabourn Conversations programma, gelegenheid wilde dieren te zien vanaf het schip, een ‘Cavair on the Ice’ feest op het dek en andere speciale events.

Voor reizigers die meer van de schoonheid en geschiedenis van de regio willen ontdekken, biedt Seabourn exclusieve Seabourn Journeys voor een diepgaande verkenning voor of na hun cruise. Zowel per vliegtuig als per trein zijn deze prachtig. Zij bevatten de Denali Experience en UNESCO Banff Nationaal Park & de Rocky Mountaineer.

Seabourn cruises zijn verkrijgbaar bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)