Cruisereiziger
All-inclusive

Norwegian stopt met all-inclusive cruises op Sun en Sky

Norwegian Cruise Line heeft besloten om haar all-inclusive concept op de Norwegian Sky en Norwegian Sun te stoppen. Vanaf september zal er niet meer standaard een ‘open bar’ zijn op deze schepen, die tot voor kort beide Cuba aandeden tijdens korte cruises. Sinds 2016 werd er een all-inclusive model gehanteerd op de Sky. De Sun volgde twee jaar later. Passagiers konden onbeperkt genieten van diverse sterke dranken, cocktails, wijn per glas en bier uit fles of van de tap tot 11 dollar.

Vanaf komende herfst zal op beide schepen nu het ‘Free at Sea’ programma van toepassing zijn. Daarbij kunnen gasten voor een upgrade zelf kiezen welke diensten zij graag in hun cruise willen opnemen. Er is keuze uit diverse pakketten zoals een drankenpakket, dinerpakket (voor specialiteitenrestaurants), wifi-pakket of excursietegoed. Eerder dit jaar verving dit ‘Free at Sea’ programma al het Premium All-Inclusive concept dat o.a. enige tijd voor de Nederlandse markt werd gehanteerd.

Het ‘open bar’ programma zal op beide schepen nog wel van toepassing zijn op reeds geboekte cruises met vertrek na 7 september.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Norwegian stopt met all-inclusive cruises op Sun en Sky

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger