Nieuwe vaarroutes in 2020 voor Norwegian Jade, Sun en Spirit

Norwegian Cruise Line is de verkoop gestart van nieuwe routes die de Norwegian Jade, Norwegian Spirit en Norwegian Sun in 2020 gaan varen.

Vanaf 8 september 2020 biedt de Norwegian Jade diverse 10- tot 11 daagse Griekse eilanden, Italië en Middellandse Zee cruises die vertrekken of aankomen vanuit Barcelona, Venetië en Athene (Piraeus). Het is de eerste keer dat NCL de Griekse stad als thuishaven heeft. De routes bieden gasten twee verschillende thuishavens om te verkennen en de kans om elke dag een nieuwe bestemming te ontdekken met stops in Monte Carlo, Livorno (Florence/Pisa), Rome (Civitavecchia), Napels, Messina, Katakolon (Olympia), Santorini, Rhodos, Mykonos en Kusadasi.

Na 3 jaar afwezigheid keert de Norwegian Sun op 21 mei 2020 terug naar Alaska om zich bij de Norwegian Bliss, Norwegian Joy en Norwegian Jewel te voegen. De Sun gaat de meest uitgebreide routes voor de rederij in de regio varen met 9- tot 12 daagse cruises van Seattle naar Sitka, Glacier Bay, Hubbard Glacier, Holkham Bay, Juneau, Ketchikan (allen Alaska) en Victoria (Brits-Columbia). Gasten kunnen een dag lang een bezoek brengen aan Icy Strait Point, een van de mooiste bestemmingen in Alaska.

Na een miljoenen dollars kostende renovatie in januari 2020 keert de Norwegian Spirit terug naar Azië. Van 9 mei tot en met 21 december 2020 gaat ze 9- tot 15-daagse reizen maken in de regio waarbij o.a. vier nieuwe havens voor de cruisemaatschappij worden aangedaan. Het gaat hier om Beppu, Kumamoto, Niigata en Nagoya in Japan. Er staan overnachtingen gepland in Tokyo en Kyoto (Osaka) in Japan, Shanghai in China en Hong Kong. Tijdens deze routes krijgen gasten o.a. de kans om de Olympische Zomerspelen in Tokyo te bezoeken.

Cruises met de Norwegian Jade, Sun en Spirit zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!