MSC Cruises bereikt mijlpaal met viering 20 miljoenste passagier

MSC Cruises heeft afgelopen weekend een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis bereikt, door het verwelkomen van de 20 miljoenste passagier van MSC Cruises aan boord van de MSC Seaside. Deze belangrijke prestatie komt voort uit de uitbreiding van MSC Cruises sinds de start van de speciaal gebouwde cruiseschepen in 2003,waarna zij snel een wereldwijde speler was geworden.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Het bereiken van onze 20 miljoenste passagier is echt een mijlpaalprestatie voor MSC Cruises en het geeft weer hoe ver we zijn gekomen bij het bouwen aan een wereldwijd merk dat gasten van meer dan 170 nationaliteiten over vijf continenten bedient. Met het doel om onze capaciteit omstreeks 2027 te verdrievoudigen, zullen we doorgaan met het verhogen van de lat aan boord en aan de wal, en onze gasten een unieke ervaring bieden. MSC Seaside is daar het perfecte voorbeeld van: zij is één van de meest innovatieve schepen op zee qua zowel ontwerp als ervaring aan boord. Ze beschikt ook over de nieuwste en meest innovatieve milieutechnologie op zee. ”

MSC Seaside voldoet niet alleen aan de hoogste internationale normen, maar ontving ook van het internationale classificatiebureau RINA, naast de hoofdnotaties, het certificaat “Green Star 3 Design”. RINA’s Green Star 3 – de nieuwste en meest uitgebreide editie van de Green Star classificaties van de RINA – erkent specifiek dat MSC Seaside de hoogste niveaus van milieuvriendelijkheid bereikt dankzij de verschillende innovatieve maatregelen die zijn getroffen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Deze omvatten onder meer een hybride uitlaatgasreinigingssysteem, een geavanceerde afvalwaterzuivering, systemen voor het voorkomen van olielozingen vanuit machineruimten, een ballastwaterbehandelingssysteem en het scheepsplan voor milieubeheer.

MSC Cruises biedt gasten een cruisevakantie geïnspireerd op het Europese erfgoed van de onderneming. Aan boord kunt u mensen van over de hele wereld ontmoeten, terwijl u geniet van uitstekende eetgelegenheden van wereldberoemde chef-koks, entertainment van wereldklasse, bekroonde activiteiten en faciliteiten voor gezinnen en kinderen van alle leeftijden, luxe wellness en comfortabele accommodaties om aan elke behoefte te voldoen. Aan land kunnen de gasten van MSC Cruises elke bestemming die ze bezoeken ontdekken via excursies zoals bijvoorbeeld rondleidingen.

Wil je meer informatie over de MSC Seaside? Wij bezochten het schip voor je. Klik hier voor meer informatie.

De MSC Seaside vaart het gehele jaar door vanuit Miami 8-daagse Caribische cruises en zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)