Norwegian Cruise Line compenseert Norwegian Pearl passagiers

Naar aanleiding van een technisch probleem kon de Norwegian Pearl afgelopen week niet verder varen vanaf Barcelona.  Het schip annuleerde ook de volgende cruise vanuit Civitavecchia.

Nu is bekend geworden welke compensatie cruisepassagiers ontvangen. Passagiers van de cruise die uit Amsterdam vertrok en onverwacht eindigde in Barcelona, ontvangen 50% terug van de reissom. Bovendien ontvangen zij ook 50% cruisetegoed voor een volgende cruise. Norwegian Cruise Line draagt bovendien $300 dollar bij in de kosten die gemaakt worden voor vluchtwijzigingen.

Cruise met vertrek op 5 juli

De cruise van 5 juli uit Civitavecchia werd door de rederij geheel geannuleerd. Passagiers ontvangen 100% terug van hun cruisesom en een 100% tegoed voor een volgende cruise. De rederij draagt ook hier $300 bij in de vluchtwijzigingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.