Norwegian Cruise Line compenseert Norwegian Pearl passagiers

Naar aanleiding van een technisch probleem kon de Norwegian Pearl afgelopen week niet verder varen vanaf Barcelona.  Het schip annuleerde ook de volgende cruise vanuit Civitavecchia.

Nu is bekend geworden welke compensatie cruisepassagiers ontvangen. Passagiers van de cruise die uit Amsterdam vertrok en onverwacht eindigde in Barcelona, ontvangen 50% terug van de reissom. Bovendien ontvangen zij ook 50% cruisetegoed voor een volgende cruise. Norwegian Cruise Line draagt bovendien $300 dollar bij in de kosten die gemaakt worden voor vluchtwijzigingen.

Cruise met vertrek op 5 juli

De cruise van 5 juli uit Civitavecchia werd door de rederij geheel geannuleerd. Passagiers ontvangen 100% terug van hun cruisesom en een 100% tegoed voor een volgende cruise. De rederij draagt ook hier $300 bij in de vluchtwijzigingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)