Princess Cruises lanceert programma voor Zuid-Amerika & Antarctica 2020-2021

Princess Cruises heeft haar volledige 2020-2021 programma voor Zuid-Amerika en Antarctica bekend gemaakt. Coral Princess (2.000 gasten) en Pacific Princess (670 gasten) gaan de regio bevaren met cruises variërend in duur van 14 tot 92 dagen. In totaal doen de schepen 35 bestemmingen in 17 landen via 8 verschillende routes aan. Op een aantal geselecteerde vertrekdata krijgen de gasten de gelegenheid om meer tijd aan wal door te brengen met overnachtingen in Lima (Callao), Buenos Aires en Rio de Janeiro. De verkoop start vrijdag 12 juli a.s..

De Coral Princess vertrekt vanuit Los Angeles, Santiago en Buenos Aires. Een nieuwe 15-daagse cruise met Kaap Hoorn en de Straat van Magellaan is in het programma opgenomen, waardoor je de zonsverduistering voor de kust van Argentinië kunt bewonderen. Deze cruise zal op 3 december 2020 van Santiago naar Buenos Aires varen en onderweg Puerto Montt, Amalia Glacier, Punta Arenas, Ushuaia, Kaap Hoorn (scenic cruising), Falklandeilanden (Stanley), Puerto Madryn en Montevideo aandoen.

De Coral Princess maakt tijdens het vaarseizoen 2020-2021 verschillende reizen naar Antarctica en Kaap Hoorn. Elke 16-daagse cruise vaart vier dagen langs het prachtige Antarctische schiereiland en legt aan in Punta Arenas, Ushuaia, Kaap Hoorn (scenic cruising), Falkland Eilanden (Stanley) en Montevideo. Gasten die hun vakantie willen verlengen, kunnen de cruise combineren met excursies naar de watervallen van Iguazu en Machu Picchu.

De Pacific Princess reist het continent rond tijdens een 92-daagse cruise ‘Circle South America’ varend van Sydney naar Brisbane. Onderweg overnacht je op Tahiti, Buenos Aires, Rio de Janeiro – tijdens het jaarlijkse carnaval – en Lima. Een bezoek aan niet alledaagse ‘must sees’ zoals Paaseiland en Ilhabela is mogelijk.

“Princess Cruises biedt wederom een fantastisch scala aan afvaarten naar Zuid-Amerika en Antarctica”, aldus Tony Roberts, vice president van Princess Cruises Europa. “Of je nu voor de eerste keer naar de regio gaat of er al eerder bent geweest en meer bucketlist bestemmingen zoals Machu Picchu of Paaseiland wil afvinken: Princess Cruises heeft dé vakantie voor iedereen.”

Interesse in cruisen met Princess Cruises naar Zuid-Amerika en/of Antarctica? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!