Video: Carnival Vista op BOKA Vanguard van Boskalis geladen

De reparatiewerkzaamheden aan de azipods van de Carnival Vista gaan dit weekend van start voor de kust van Freeport op de Bahamas. Het eerste schip uit de Vista-klasse van Carnival Cruise Line is zaterdagmiddag succesvol op de BOKA Vanguard van het Nederlandse bedrijf Boskalis geladen en gelift. Zaterdagavond werd het getransporteerd naar de scheepswerf van Grand Bahama waar de droogdokwerkzaamheden zullen plaatsvinden terwijl het schip op de BOKA Vanguard rust.

Deze bijzondere operatie is noodzakelijk omdat er in de regio geen droogdok meer beschikbaar was. Het herstelwerk zal voor 27 juli gereed zijn, want dan staat de eerstvolgende geplande cruise op het programma, een 8-daagse cruise van en naar Galveston (Texas), met Montego Bay (Jamaica), George Town (Kaaimaneilanden) en Cozumel (Mexico) op het programma.

Foto: Carnival Cruise Line

Zie onderstaande video’s voor indrukwekkende dronebeelden van het laden en liften van de Carnival Vista op de BOKA Vanguard.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​