Nieuw jazz theater maakt debuut op nieuwe cruiseschepen Princess

Princess Cruises heeft onthuld dat op haar twee toekomstige nieuwe cruiseschepen een nieuw stijlvol jazz theater genaamd Take 5 haar debuut zal maken. De nieuwe culturele attractie biedt passagiers cocktails, live jazz optredens, danslessen, sprekers die de geschiedenis van de muzieksoort uit de doeken doen en feestjes tot in de late uurtjes. Take 5 is beschikbaar in oktober van dit jaar op de Sky Princess en in juni 2020 op de Enchanted Princess.

‘Onze nieuwe lounge Take 5 introduceert jazz theater, een harmonieuze collectie van live optredens en interactieve ervaringen die de verhalen achter deze muziek tot leven brengen’, aldus Vice President of Entertainment Experience Denise Saviss. ‘Take 5 stelt onze gasten in staat om van de muziek te genieten en te dansen in een ruimte die herinnert aan de opmerkelijke jazzclubs van weleer’.

De verschillende muziekstijlen die op de nieuwe locatie aan de orde komen variëren van de jazz gedurende de jaren 20, de periode na de Tweede Wereldoorlog met het ontstaan van Big Band en BeBop genre tot Afro-Cubaanse fusion met de invloeden van jazz in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

Wil jij cruisen op de nieuwe cruiseschepen van Princess? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.