Nog 100 dagen tot de naamceremonie van de MSC Grandiosa

Vandaag is het precies nog 100 dagen tot de naamceremonie van MSC Cruises haar eerste Meraviglia-Plus schip, de MSC Grandiosa, in Hamburg, Duitsland op 9 november 2019,  met als host van dit glamoureuze evenement TV ster Michelle Hunziker. MSC Grandiosa zal naast het nieuwste vlaggenschip ook het grootste schip van MSC Cruises worden. Daarmee biedt de MSC Grandiosa ook de grootste verscheidenheid aan faciliteiten en services. Met maar liefst 11 restaurants, 21 bars en lounges, entertainment van wereldklasse, een promenade in authentieke Mediterraanse stijl en nog veel meer profileert MSC Cruises MSC Grandiosa als een echt ideaal schip voor iedere gast. Op 4 november 2019 komt de MSC Grandiosa in de haven Rotterdam met een overnight.

Hierbij vijf redenen waarom de MSC Grandiosa de beste ervaring moet gaan bieden voor iedere vakantieganger:

1. EEN SCHIP MET HET BESTE VOOR HET MILIEU

In lijn met MSC Cruises haar milieubeheerprogramma ontwikkeld voor haar betrokkenheid met ecologische principes, MSC Grandiosa verlegt de grenzen van de mileuprestaties van haar cruiseschepen, met de laatste milieubeheersystemen en innovatie maritieme technologieën.

2. MSC FOR ME & ZOE

Na het debuut op MSC Bellissima eerder dit jaar, is ZOE, ontwikkeld in samenwerking met HARMAN international en Samsung Electronics, MSC Cruises ‘spraakgestuurde kunstmatige intelligentie (AI) die in elke hut op MSC Grandiosa aanwezig is. ZOE kan in zeven talen honderden vragen over de cruise beantwoorden en informatie geven over voorzieningen aan boord, helpen bij het boeken van diensten en begeleiding en suggesties geven.

Naast ZOE kunnen gasten profiteren van een aantal andere nieuwe MSC for Me-app functies die in 2019 zijn geïntroduceerd, waaronder gast-tot-gast-chat via de MSC for Me-app en de Friends & Family Locator-service*. 

3. UITGEBREIDE DINER MOGELIJKHEDEN

Naast de à la carte restaurants met verfijnde mediterrane gerechten en het internationale buffetrestaurant, kunnen gasten vier specialiteitenrestaurants boeken:

HOLA! Tapas Bar: verwelkomt gasten in een Spaans geïnspireerde culinaire ervaring gecreëerd door de gerenommeerde 2-sterren Michelin-chef Ramón Freixa.

L’ATELIER BISTROT: is een Franse bistro die la joie de vivre viert.

BUTCHER’S CUT: is perfect voor vleesliefhebbers. Het biedt een selectie ambachtelijke bieren, Amerikaanse wijnen en uitgebreide cocktails in een rustiek decor gevuld met Amerikaanse sferen.

KAITO TEPPANYAKI EN SUSHI BAR: deze restaurants bieden moderne Oost-West-kookstijlen van de Japanse keuken op vier teppanyaki-grills, waar chef-koks gasten verrassen en vermaken met spectaculair entertainment terwijl zij de gerechten klaar maken. Naast de deur, bereiden meester sushi-koks de meest verse sushi, sashimi en tempura.

4. TWEE EXCLUSIEVE EN NIEUWE CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS

MSC Grandiosa wordt het derde MSC Cruises-schip met Cirque du Soleil at Sea, met twee gloednieuwe shows exclusief ontworpen voor MSC Cruises-gasten, welke exclusief te zien zijn aan boord van de MSC Grandiosa.

5. LUXUEUZE MSC YACHT CLUB

De MSC Yacht Club, met glamoureuze suites en 24-uurs butlerservice. Dit ‘schip in schip’-concept biedt gasten een unieke plek om te eten, drinken, zwemmen en zonnebaden in een weelderige, privé-sfeer terwijl zij genieten van toegang tot alle recreatiemogelijkheden die het hele schip biedt.

Wil je ook cruisen op de MSC Grandiosa? Een cruise is al beschikbaar vanaf €599.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!