Princess Cruises vaart 2021 haar langste Europaseizoen ooit

Princess Cruises heeft aangekondigd dat 2021 haar langste Europese vaarseizoen ooit zal zijn. Er worden in totaal 1000 Europese cruisedagen aangeboden vanuit Noord- en Zuid-Europa met de twee nieuwste schepen van de lijn: de Sky Princess en Enchanted Princess.

De Sky Princess zal van april tot september vanuit Kopenhagen varen naar Scandinavië en Rusland met aanleg in Tallinn, Oslo, Helsinki en Berlijn (Warnemunde) en een overnachting in St. Petersburg.

De Enchanted Princess – die eind juni volgend jaar in Southampton zal worden gedoopt – zal van april tot oktober via Rome, Athene en Barcelona op de Middellandse Zee varen met bestemmingen Mykonos, Santorini, Kotor, Florence en Istanbul.

Ook de Crown Princess, Island Princess en Grand Princess varen vanuit Southampton in totaal bijna 500 dagen in Europa; een stijging van 9% ten opzichte van 2020.

De Crown Princess zal cruisen van april tot oktober rond de Britse Eilanden vanuit Southampton of Le Havre. Zij zal koers zetten naar Liverpool, Dublin, Orkney-eilanden (Kirkwall) en Edinburgh, waarbij u op bepaalde reizen ook in de haven overnacht. 

De Grand Princess zal 207 dagen varen vanuit Southampton. Het schip navigeert naar de Middellandse Zee, Noord-Europa en Canada en New England en biedt verschillende nieuwe routes aan waaronder:

  • Een 24-daagse reis naar Canada en New England met aanleghavens Boston, Bar Harbor, Halifax, Sydney (Nova Scotia), Quebec (overnachting), Saguenay, Charlottetown en St. Johns (Newfoundland)
  • Een zesdaagse cruise in mei naar Guernsey (St. Peter Port), La Rochelle (voor Cognac) en Bilbao
  • Een achtdaagse Scandinavië reis naar Kristiansand, Aarhus, Kopenhagen, Göteborg en Oslo

De Island Princess vaart van juni tot oktober een Noord-Europaseizoen vanuit Southampton. Het schip zal een aantal nieuwe routes aanbieden zoals:

  • Een 10-daagse Oktoberfest Europese hoofdsteden cruise naar Hamburg, Göteborg, Kopenhagen, Oslo, Rotterdam en Brussel/ Brugge (Zeebrugge)
  • Een 24-daagse Grand European Explorer-cruise naar Porto (Leixos), Gibraltar, Mallorca (Palma), Sicilië (Messina), Napels, Rome (Civitavecchia), Katakolon, Athene, Kusadasi, Jeruzalem/ Bethlehem (Ashdod) en Galilea/ Nazareth (Haifa), Limassol, Rhodos, Mykonos en Malta (Valetta)

Het OceanMedallion programma is op al deze schepen beschikbaar, speciaal ontworpen om een ​​nieuw niveau van dienstverlening te bieden en een vakantie te creëren die eenvoudiger, moeiteloos en gepersonaliseerd is door:

  • De Princess MedallionClass-ervaring- De (gratis) draagbare OceanMedallion ter grootte van een euromunt wordt door de gasten gedragen tijdens de reis
  • Sneller inschepen en inchecken- Wanneer u aan de terminal aankomt en u hebt uw reisdocumenten al aan uw profiel toegevoegd kunt u sneller inchecken en van hun cruise genieten.
  • Automatische toegang tot de hut – U hoeft geen magneetkaart of sleutel te gebruiken om de passagiershut te ontgrendelen. Wanneer u uw hut nadert, wordt de deur automatisch ontgrendeld
  • On-Demand diensten – Bestel eten, drinken, reisartikelen en winkelaankopen die op de door u gewenste locatie worden afgeleverd
  • OceanCompass Locator -Vind eenvoudig uw familie en vrienden én de weg aan boord dankzij de OceanMedallion. Ook reisinformatie is eenvoudig te volgen of op te vragen

De Princess-schepen beschikken ook over MedallionNet WiFi, waardoor u overal aan boord verbonden kunt blijven, ook in de passagiershutten. MedallionNet laat u uw vakantie ervaringen delen met vrienden en familie thuis; programma’s en sportevenementen streamen en chatten met vrienden en familie aan boord.

De cruises van Princess Cruises in Europa zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!