Ponant neemt Paul Gaugain Cruises over

Ponant heeft donderdag laten weten dat het de cruiserederij Paul Gauguin Cruises heeft verworven. Dat vaart momenteel met slechts 1 schip, de 332-passagiers tellende Paul Gauguin, het gehele jaar door in Frans-Polynesie. Hoeveel Ponant heeft betaald voor de overname is niet bekend. Duidelijk is wel dat de twee cruisemaatschappijen hun eigen merk voortzetten. Paul Gauguin behoudt daarnaast haar huidige management en thuisbasis.

‘We breiden onze Ponant-vloot uit naar 14 schepen in 2021. Door Paul Gauguin en haar expertise kunnen we onze klanten en partners nog een andere bucketlist-bestemming aanbieden, de exotische eilanden van Tahiti, Frans-Polynesië en de Stille Zuidzee’, aldus Navin Sawhney, CEO Americas van Ponant.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​