Ponant neemt Paul Gaugain Cruises over

Ponant heeft donderdag laten weten dat het de cruiserederij Paul Gauguin Cruises heeft verworven. Dat vaart momenteel met slechts 1 schip, de 332-passagiers tellende Paul Gauguin, het gehele jaar door in Frans-Polynesie. Hoeveel Ponant heeft betaald voor de overname is niet bekend. Duidelijk is wel dat de twee cruisemaatschappijen hun eigen merk voortzetten. Paul Gauguin behoudt daarnaast haar huidige management en thuisbasis.

‘We breiden onze Ponant-vloot uit naar 14 schepen in 2021. Door Paul Gauguin en haar expertise kunnen we onze klanten en partners nog een andere bucketlist-bestemming aanbieden, de exotische eilanden van Tahiti, Frans-Polynesië en de Stille Zuidzee’, aldus Navin Sawhney, CEO Americas van Ponant.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.