Amera uit droogdok en klaar voor eerste cruise

De Amera van Phoenix Reisen is klaar in haar droogdok na haar grote renovatie bij Blohm+Voss. De ex-Prinsendam ging op 2 juli 2019 het droogdok in bij Hamburg. Sindsdien zijn meer dan 1000 mensen bezig geweest om het schip te veranderen naar een echt ‘Phoenix’ cruiseschip. Aanstaande vrijdag vindt de doop plaats in Bremerhaven en start vanaf de Columbus Cruise Center aldaar de inaugurele cruise. Miriam zal aan boord verslag doen van de festiviteiten.

Rederij Phoenix Reisen heeft een video samengesteld van de omvorming:

 

 

Cruises op de Amera zijn boekbaar bij:

CruisewinkelDreamlines

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.