Disney Magic komt maandag voor derde jaar op rij naar Amsterdam

De Disney Magic komt op maandag 19 augustus voor het derde jaar op rij naar Amsterdam. Het Disney schip maakt een tussenstop op de 7-nachten route van Dover langs Scandinavië. Liefhebbers kunnen de Disney Magic vanaf 8.00 uur bewonderen bij de Passenger Terminal aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Het cruiseschip verlaat om 18.30 uur de haven van Amsterdam voor de volgende tussenstop in Kopenhagen, Denemarken.

De Disney Magic is net als de Disney Wonder, Disney Dream en Disney Fantasy onderscheidend door de look en feel van een klassiek cruiseschip en met twee rode schoorstenen, diep donkerblauwe romp en unieke gele reddingsboten hebben de vier cruiseschepen van Disney Cruise Line de uitstraling van Mickey Mouse. De Disney Magic is het eerste schip van de Disney Cruise Line vloot en maakte haar maiden voyage op 30 juli 1998. Het is 300 meter lang, heeft 875 staterooms en capaciteit voor 2.713 passagiers.

Disney Cruise Line biedt een bijzondere cruise-ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. Er is entertainment voor alle leeftijden, dag en nacht, inclusief originele theater producties, avontuurlijke dekfeesten, vuurwerk op zee, films bij het zwembad op een groot scherm, film premières, ontmoetingen met Disney Figuren en nog veel meer. Voor volwassenen zijn er exclusieve zones, zoals een zwembad en zonnedek, restaurants en nachtclubs en een fitnesscentrum en Spa. Kinderen en tieners kunnen zich vermaken in meeslepende themaclubs. Daarnaast biedt een Disney Cruise Line vakantie volpension in een van de gethematiseerde restaurants en onbeperkt snacks, frisdrank, thee, koffie en ijs verkrijgbaar op het dek.

De Disney Magic komt ook in 2020 naar Europa, met een terugkeer naar Griekenland na een onderbreking van vijf jaar.

Wil jij een keer de magie van Disney op zee ervaren? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!