Seabourn keert in 2020 terug naar Istanbul

De ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn keert volgend jaar oktober met de Seabourn Ovation terug naar het Turkse Istanbul. Het schip met 300 suites, allen met balkon, zal 4 7-daagse cruises gaan maken in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee tussen Istanbul en Athene waarbij iconische Griekse eilanden en rijke historische steden in Turkije worden verkend.

De ‘Efeze & Griekse Eilanden’ route (10 en 24 oktober) vertrekt vanuit Piraeus en doet de Griekse havens Patmos, Agios Nikolaos (Kreta), Mykonos en Skiathos aan evenals Bozcaada en Kusadasi in Turkije voordat het arriveert in Istanbul. Onderdeel van het bezoek aan Kusasasi is een ‘Avond in Efeze’, een klassiek concert onder de sterren in de oude ruines.

De ‘Turkse en Egeische schatten’ route (17 en 31 oktober) begint in Istanbul. Het zet koers naar Myrina, Rhodos, Santorini en Spetsai in Griekenland en Cesme en Bodrum langs de kust van Turkije voordat het arriveert in Piraeus.

De reizen kunnen worden gecombineerd waarbij je kan profiteren van kortingen. Daarnaast zal het tweede schip, Seabourn Odyssey, verschillende steden in Turkije bezoeken tijdens haar oostelijke mediterraanse seizoen in 2020. Daarbij worden Cesme, Kusadasi, Fethiye en Bodrum aangedaan.

De cruises met de Seabourn Ovation naar Istanbul zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​