Video: Norwegian Encore laat zich voor de eerste keer zien

Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Encore, heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag volgens plan het overdekte bouwdok II van Meyer Werft in Papenburg verlaten. Het laatste cruiseschip in de Breakaway Plus-klasse werd vastgelegd aan de afbouwkade van de werf waar verdere werkzaamheden en testen zullen plaatsvinden tot de Eemstocht eind september.

Zie onderstaande video’s voor beelden van het uitdokken:

Cruises met de Norwegian Encore zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.