Video: Norwegian Encore laat zich voor de eerste keer zien

Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Encore, heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag volgens plan het overdekte bouwdok II van Meyer Werft in Papenburg verlaten. Het laatste cruiseschip in de Breakaway Plus-klasse werd vastgelegd aan de afbouwkade van de werf waar verdere werkzaamheden en testen zullen plaatsvinden tot de Eemstocht eind september.

Zie onderstaande video’s voor beelden van het uitdokken:

Cruises met de Norwegian Encore zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!