Video: Norwegian Encore laat zich voor de eerste keer zien

Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Encore, heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag volgens plan het overdekte bouwdok II van Meyer Werft in Papenburg verlaten. Het laatste cruiseschip in de Breakaway Plus-klasse werd vastgelegd aan de afbouwkade van de werf waar verdere werkzaamheden en testen zullen plaatsvinden tot de Eemstocht eind september.

Zie onderstaande video’s voor beelden van het uitdokken:

Cruises met de Norwegian Encore zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​