Seabourn lanceert ‘Seabourn Private Air’: privéjets van en naar cruisehavens

De ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn heeft Seabourn Private Air gelanceerd. Seabourn Private Air biedt gasten van Seabourn privéjets voor vluchten op maat van en naar cruisehavens en optionele landexcursies voor Seabourn-cruises over de hele wereld. Deze service is vanaf heden boekbaar.

Seabourn Private Air is speciaal ontworpen voor wie houdt van de luxe en het comfort van een privéjet. Seabourn Private Air maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van maatschappijen met een vloot van privéjets. Seabourn Private Air is beschikbaar voor kleine of grote groepen. Zo zijn er kleine charterjets voor 5-8 passagiers; middelgrote jets voor 7-8 passagiers; grote privéjets met een capaciteit van 9-16 passagiers etc. De prijs is afhankelijk van de route en het toestel.

“Tijd is kostbaar en als organisator van ultraluxe reizen zoeken we constant naar nieuwe manieren om de klantervaring te verbeteren. Seabourn Private Air biedt een wereld van comfort en luxe aan Seabourngasten die op weg zijn naar of van de cruise van hun leven,” zegt Chris Austin, Senior Vice President Global Marketing & Sales bij Seabourn.

Seabourn Private Air-passagiers krijgen een vooraf bepaalde all-in prijs voor het privéjetarrangement, net zoals bij de Seabourn-cruises, waarbij alle diners alsook een selectie van wijnen en sterke drank zijn inbegrepen. Gasten betalen voor het vliegtuig in plaats van per stoel, dus hoe meer passagiers aan boord, hoe lager de kostprijs per persoon. De kostprijs van de Private Air-vluchten wordt afzonderlijk van de cruiseprijs berekend.

Inbegrepen in de faciliteiten en diensten van het all-in Seabourn Private Air arrangement:

  • Toegang tot duizenden grote of kleine luchthavens voor privévliegtuigen en de meeste internationale luchthavens
  • Wifi
  • Valet bagageservice
  • Seabourn standaard cateringopties
  • De bekende Seabournmerken op elke vlucht, met onder meer Regiis Ova kaviaar, K+M chocolade, Montaudon champagne en een goed gevulde bar met gratis sterke dranken
  • Verzorgingsproducten van Seabourns partner Molton Brown
  • Gratis transfers tussen de woning en de dichtstbijzijnde luchthaven en verder naar de cruisehaven van Seabourn**
  • Cabinepersoneel, vereist op sommige toestellen, of beschikbaar op aanvraag indien niet vereist
  • Indien nodig wordt men naar de volgende haven gevlogen, binnen een zone van max. 1000 mijl van de oorspronkelijke bestemming.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!