Marco Massa benoemd tot kapitein MSC Grandiosa

MSC Cruises heeft bekend gemaakt dat Marco Massa de eerste kapitein van de nieuw MSC Grandiosa zal worden als het schip op 31 oktober 2019 in de vaart komt. Hij wordt bijgestaan door stafkapitein Antonio Cuccaro en hoteldirector Giuseppe Maresca.

Kapitein Massa is in dienst bij MSC sinds 1995 en startte als Junior Cadet op de MSC Symphony. Daarna klom hij op tot onder andere Environmental Officer op de MSC Lirica in 2003 en Safety Officier op de MSC Opera en MSC Sinfonia. In 2012 stond hij aan het roer van de MSC Musica, als jongste kapitein ooit bij MSC Cruises. Onlangs voer hij als kapitein op de MSC Magnifica tijdens de wereldcruise in januari 2019. Momenteel is hij kapitein aan boord van de MSC Seaside.

Leuk feitje is dat op de dag van MSC Grandiosa’s doop in Hamburg, kapitein Massa jarig is.

Wil je ook cruisen met de MSC Grandiosa? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)