Werkzaamheden gestart aan verlenging Star Legend

Donderdag zijn op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Palermo de werkzaamheden gestart aan de nieuwe middensectie van het cruiseschip Star Legend van de rederij Windstar Cruises. De Star Legend is na de Star Breeze het tweede Star-klasse schip dat getransformeerd wordt van een 212-passagiers schip naar 312 passagiers door het toevoegen van een tussenstuk.

Door de verlenging, onderdeel van Windstar’s 250 miljoen dollar Star Plus Initiative, is er ruimte voor 50 nieuwe suites die de 100 extra passagiers huisvesten. De extra dekruimte zorgt ook voor twee nieuwe restaurants aan boord, het Spaans georienteerde Cuadro 44 en een moderne alfresco Star Grill. Gasten kunnen zich ook verheugen op een nieuw zwembad en jacuzzi, een heringerichte Spa en fitness center en nieuwe winkels.

Volgend jaar staat ook nog de verlenging van de Star Pride op het programma. In november 2020 zullen alle renovatiewerkzaamheden afgerond zijn.

Cruises met de Star Legend zijn boekbaar bij:

CruisetravelDreamlines

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.