MSC Cruises introduceert eerste kristallen hut op zee

MSC Cruises breidt haar langdurige samenwerking met Swarovski verder uit met de introductie van de eerste hut op zee die is versierd met Swarovski-kristallen. De nieuwe hut, ontwikkeld in samenwerking met Swarovski en De Jorio Design, is gelegen in het luxueuze MSC Yacht Club op het nieuwe cruiseschip MSC Bellissima.

Hut 16081 is vanaf medio november te boeken. Het bevat 700.000 individuele kristallen, waaronder gekristalliseerde meubels zoals nachtkastjes, dressoirs, de salontafel en op maat gemaakte kandelaars aan de wand. De hut is van buitenaf eenvoudig te herkennen dankzij de versierde nummering van de deur.

Bijzonder is dat de prijs van de kristallen hut dezelfde zal zijn als de andere accommodaties in de MSC Yacht Club, het schip-in-een-schip concept van de Mediterraanse cruisemaatschappij. Geinteresseerden worden daarom aangeraden om de hut ruim vantevoren te boeken.

Ook op de rest van de MSC Bellissima is er genoeg bling-bling te vinden. Volgens MSC-traditie bevindt zich centraal op het schip een trap met 96 treden waarin 61.000 Swarovski kristallen zijn verwerkt. Verder heeft de MSC Yacht Club een kristalhelder behang en is een op maat gemaakt kristallen LED-display ingebouwd in het ontwerp van de Champagne Bar op dek 7.

Wil jij deze nieuwe kristallen hut boeken op de MSC Bellissima? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)