Doop HANSEATIC inspiration in Hamburg op 11 oktober 2019

Het tweede nieuwbouw expeditieschip van Hapag-Lloyd Cruises, HANSEATIC inspiration, zal op 11 oktober 2019 in Hamburg gedoopt gaan worden. Nabij de Uberseebrucke zal de doop plaatsvinden, met gasten in zodiacs of naar wens op een plek met grond onder de voeten. De rederij verklapt nog niet veel meer van de doop omdat zij de gasten graag wil verrassen.

Eerder dit jaar werd in mei de HANSEATIC nature ook in Hamburg gedoopt, na enige vertraging in de oplevering.
“Onze schepen varen over de gehele wereld, maar Hamburg blijft onze thuishaven. Het is daarom een speciale gebeurtenis voor ons om hier in de haven van Hamburg de HANSEATIC inspiration te dopen,” aldus Karl J. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises.

Op 14 oktober vaart de HANSEATIC inspiration vanuit Antwerpen haar eerste cruise. Oorspronkelijk zou het schip op 13 oktober daar ook gedoopt worden. De 15-daagse doopcruise gaat onder andere naar Guernsey, Islas Cies (Spanje), Portimao (Algarve), Casablanca en Madeira. De volgeboekte cruise eindigt in Tenerife.

De HANSEATIC inspiration biedt een 5-sterren service door 175 personeelsleden aan een maximum van 230 gasten of 199 gasten op Antarctische cruise en Spitsbergen. Samen met de HANSEATIC nature beschikken de twee expeditieschepen over de modernste technologie om o.a. de impact op het milieu te minimaliseren en hebben de hoogste ijsklasse voor passagiersschepen.

Cruises op de HANSEATIC inspiration zijn beschikbaar vanaf €2052 (4 daagse-cruise):

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDock C CruisepartnersDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)