Sky Princess voltooit met succes proefvaart

Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises, Sky Princess, heeft met succes haar zeetesten voltooid. Tijdens de proefvaart van 6 dagen in Adriatische Zee werden een reeks manoeuvres werden uitgevoerd om de voortstuwings-, stuur- en navigatieapparatuur te testen. De Sky Princess is inmiddels weer teruggekeerd naar de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone voor de verdere exterieur- en interieurafwerking.

Uiteindelijk zal op 20 oktober alles gereed dienen te zijn, want dan start haar maiden voyage. Het is een 7-daagse Middellandse- en Adriatische Zee cruise van Athene naar Barcelona. Het schip zal daarna een serie van Middellandse Zee reizen varen voordat het op 1 december 2019 haar debuut maakt in Noord-Amerika voor een Caribbean-seizoen vanuit Fort Lauderdale.

De 3.660 passagiers tellende Sky Princess bevat alle faciliteiten die ook op haar zusterschepen Regal Princess, Royal Princess en Majestic Princess te vinden zijn. Daarnaast krijgt het de beschikking over bijzondere Sky Suites, met weids uitzicht vanaf de grootste balkons op zee. Verder maakt op de Sky Princess de escaperoom Phantom Bridge, het jazztheater Take 5 en het gratis draagbare OceanMedallion apparaat hun debuut.

Wil jij dit nieuwe cruiseschip van Princess Cruises ervaren? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!