MSC Cruises gaat MSC Magnifica met 23 meter verlengen

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat de MSC Magnifica (2010) volgend jaar met 23 meter zal worden verlengd. Het schip uit de Musica-klasse gaat hiervoor in maart/april 2021 voor 4 weken in droogdok. De verlenging zorgt voor bijna 7.000 vierkante meters aan extra ruimte. Hierdoor kunnen er o.a. 215 extra hutten (waaronder 92 balkonhutten), een waterpark, twee restaurants en een promenade met winkels worden toegevoegd. Daarnaast worden de kinderclubs opnieuw ingericht en wordt het zonnedek uitgebreid.

Na haar uitgebreide renovatie, die 140 miljoen dollar gaat kosten, kan de MSC Magnifica 4.100 passagiers huisvesten. In de zomer van 2021 krijgt het Southampton als thuishaven. Daarvandaan gaat het van mei tot oktober 24 cruises varen, waarvan een groot gedeelte nieuwe routes voor de Mediterraanse rederij. De cruises varieren in lengte van 3 tot 15 dagen en doen o.a. de Canarische Eilanden, de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Baltische Staten aan. De verkoop start op 12 september.

Cruises met de MSC Magnifica zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!