Zangeres Kelly Clarkson wordt doopmoeder Norwegian Encore

Norwegian Cruise Line heeft dinsdag bekendgemaakt dat Kelly Clarkson de doopmoeder wordt van het nieuwe cruiseschip Norwegian Encore dat later dit jaar in de vaart komt. De Amerikaanse zangeres, songwriter, auteur en televisiehost is o.a. voorgedragen door de radio DJ Elvis Duran die peetvader is van de Norwegian Bliss. Het nieuws werd bekendgemaakt in Clarkson’s eigen talkshow ‘The Kelly Clarkson Show’ waar Andy Stuart, president en CEO van Norwegian Cruise Line, te gast was.

‘We wilden iemand als doopmoeder die onze kernwaarden vertegenwoordigt. Kelly is een rolmodel met een passie voor familie en de gemeenschap, evenals muziek en entertainment. Dit zijn ook onze passies. We zijn vereerd dat ze zich voegt bij onze familie van peetouders en kijken ernaar uit om het debuut van Norwegian Encore in Miami met haar te vieren in november, aldus Stuart.

Als doopmoeder zal Clarkson niet alleen de zegen uitspreken over het schip en haar dopen, maar ook optreden tijdens de feestelijke ceremonie op donderdag 21 november in Miami.

De Norwegian Encore gaat met ingang van 24 november 7-daagse cruises varen naar het oostelijke gedeelte van de Caribbean met vertrek uit Miami. Aansluitend staan vanaf 22 april 2020 vanuit New York routes gepland naar Bermuda, Canada en New England.

Eind september van dit jaar staat de Eemstocht van de Norwegian Encore op het programma vanaf de scheepwerf van Meyer Werft in Papenburg.

Interesse in cruisen met de nieuwe Norwegian Encore? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDock C CruisepartnersDreamlinesKras.nlStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!