Scenic Eclipse gedoopt door actrice Helen Mirren

Dinsdag heeft in New York de doop plaatsgevonden van het eerste zeecruiseschip van Scenic Luxury Cruises & Tours, Scenic Eclipse. De naamceremonie vond plaats bij Pier 88 in de Manhattan Cruise Terminal in The Big Apple. Meer dan 350 aanwezige journalisten, reisagenten en VIP’s zagen hoe actrice Helen Mirren het schip formeel doopte door volgens traditie een fles champagne tegen de boeg kapot te laten slaan en de gelukszegen uit te spreken.

Mirren: ‘Ik was heel blij met de uitnodiging om de rol van doopmoeder voor de Scenic Eclipse op me te nemen. Des te meer nu ik aan boord ben geweest en heb gezien hoe gedetailleerd het design en de technologie is. Ze is een uitzonderlijke cruise-ervaring en ik ben vereerd dat ik haar heb gedoopt. Ik wens haar bemanning en gasten vele jaren cruise-avonturen en ontdekkingen toe’.

De Scenic Eclipse beschikt over 114 suites, 10 dineropties, een spa met een fitnessruimte, twee helikopters voor 6 passagiers, een onderzeeboot voor 6 personen, een theater en een kleine binnen- en buitenbad.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.