Cruisereiziger
Bestemmingen

Nieuw Quantum Ultra klasse schip doet Aruba en Curacao aan

Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat het nieuwe cruiseschip Odyssey of the Seas vanaf november 2020 Port Everglades in Zuid-Florida als thuishaven krijgt. Het is het eerste Quantum Ultra klasse schip dat in Noord-Amerika arriveert. Het 27e cruiseschip in de vloot gaat 7- en 9-daagse cruises naar de Caribbean varen voorafgaand aan haar inaugurele jaar in Europa in de zomer van 2021.

Het zusterschip van de Spectrum of the Seas wordt het eerste Quantrum Ultra klasse schip dat Aruba en Curacao aandoet tijdens haar 9-daagse route. De 7-daagse tochten doen Cozumel, Grand Cayman en het gerenoveerde Perfect Day at CocoCay aan.

De verkoop van de Caribbean cruises van de Odyssey of the Seas zijn vanaf heden boekbaar. De Europa routes gaan vanaf november 2019 in de verkoop.

Royal Caribbean is boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!