Grand Celebration blijft hulpschip voor Bahama’s

Cruiseschip Grand Celebration van Bahamas Paradise Cruise Line fungeert momenteel als hulpschip voor de Bahama’s. Het Caribische land dat getroffen is zijn door orkaan Dorian op 1 september. De Grand Celebration vaart om de twee dagen van Palm Beach naar het eiland Grand Bahama. Dat ligt op 90 kilometer van Florida. Aan boord zijn vrijwilligers en hulpgoederen die bijeen zijn gebracht door de hulporganisatie Bahamas Relief Cruise.
Inwoners en bedrijven zamelen hulpgoederen in zoals voedsel, bouwmaterialen, water, EHBO middelen, dekens en baby-verzorgingsproducten. Zij kunnen deze inleveren bij het aangewezen opslagpunt van Bahamas Paradise Cruise Line.
Het schip vaart in 1 nacht van Palm Beach, zo’n 100 km eten noorden van Miami, naar het grootste eiland van de Bahama’s Grand Bahama. In de planning staan momenteel hulp-afvaarten op 15 september en 19 september 2019 naar de Bahama’s.
Rederij Bahamas Paradise Cruise Line vaart vrijwel alleen korte 3-daagse cruises met de Grand Classica (de ex-Costa neoClassica) en Grand Celebration (o.a. ex-Carnival Celebration) van Palm Beach naar Grand Bahama en terug.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)