Exclusieve Club Orange programma van Holland America Line vanaf oktober beschikbaar op alle schepen

Het Club Orange programma van Holland America Line is vanaf oktober 2019 beschikbaar op alle schepen van de vloot. Het nieuwste programma, momenteel al beschikbaar op negen schepen, biedt gasten extra luxe en service met prioriteitstoegang, exclusieve voorzieningen en speciale evenementen.

De beschikbaarheid van Club Orange is per cruise gelimiteerd tot een beperkt aantal hutten en biedt onder andere hut upgrades binnen de geboekte categorie en een speciaal “Captain’s Choice” evenement aan boord. Gasten in de Neptune en Pinnacle Suites ontvangen alle voordelen van Club Orange (behalve de suite upgrade en het speciale evenement) zonder extra kosten. Alle Club Orange gasten hebben recht op extra privileges, waaronder privé eetgelegenheid, voorrang bij diverse services en een directe telefoonlijn met de conciërge.

“Club Orange is al een grote favoriet aan boord. Het doet ons dan ook plezier dat we dit programma, met exclusieve services zoals prioriteitstoegang en privé eetgelegenheid, kunnen aanbieden op de gehele vloot, zodat nog meer gasten van de voordelen kunnen genieten,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Club Orange biedt exclusiviteit en onze gasten waarderen de manier waarop de extra’s van het programma hun cruise ervaring verrijken. Met de nieuw toegevoegde hut upgrade en het speciale evenement voor gasten die het programma hebben aangeschaft, is de toegevoegde waarde nog groter.”

Nieuwe Club Orange voorzieningen
Gasten die het Club Orange programma aanschaffen ontvangen een hut upgrade naar de best beschikbare hut binnen de geboekte categorie. De upgrade is op basis van beschikbaarheid op het moment van aanschaf van Club Orange. Een andere nieuwe toevoeging aan het programma is een uitnodiging voor een speciaal “Captain’s Choice” evenement aan boord. Dit evenement, speciaal voor Club Orange gasten, kan onder andere bestaan uit een rondleiding achter de schermen van het schip, exclusieve winkelmomenten aan boord of een kennismaking met muzikanten en artiesten aan boord onder het genot van een kopje koffie.

Prioriteitstoegang
Voordelen van het exclusieve Club Orange programma zijn onder andere voorrang bij in- en ontscheping, voorrang bij het aan wal gaan met tenders en voorrang bij reserveringen voor specialiteitenrestaurants aan boord. Club Orange gasten hebben ook prioriteit bij de Guest Services & Shore Excursions balie en tevens een directe telefoonlijn met de conciërge.

Privé eetgelegenheid
Op de meeste schepen is een deel van de Dining Room ingericht voor exclusief gebruik door Club Orange gasten tijdens ontbijt en diner. Op de Koningsdam en de Nieuw Statendam is elke dag een apart Club Orange restaurant beschikbaar voor ontbijt en diner. Dit restaurant biedt hetzelfde ontbijtmenu als het Pinnacle Grill restaurant en hetzelfde dinermenu als in de Dining Room. Op alle schepen worden dagelijks ook extra gerechten aangeboden, speciaal voor Club Orange gasten.

Daarnaast kunnen Club Orange gasten genieten van de voordelen van een premium à la carte ontbijtmenu in de hut, een glas mousserende wijn bij het diner op de dag van inscheping, premium badjassen in de hut en een exclusieve Club Orange draagtas.

De kosten voor het Club Orange programma bedragen €30 per persoon per dag op de Koningsdam en de Nieuw Statendam en €22 per persoon per dag op alle andere schepen. Kosten voor Club Orange gelden alleen voor de eerste en tweede passagier in de hut. Eventuele derde en vierde personen in dezelfde hut betalen geen extra kosten voor het programma. Club Orange kan alleen vooraf worden aangeschaft en is niet beschikbaar voor aanschaf aan boord.

Wil jij genieten van het Club Orange programma van Holland America Line? Vraag een gratis offerte voor een cruise aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)