Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Bezoek gratis het Cruise Event in Antwerpen & Den Haag

Het jaarlijkse Cruise Event van ANNONU events in zowel België als Nederland staan de komende weken weer voor de deur. Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober in de Waagnatie in Antwerpen (10:00-17:00 uur) en op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag (10:00-17:00 uur) maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of jij nu een wereldcruise wilt maken, een riviercruise, een city trip, je vindt alle informatie op het event.

Nieuwsgierig of een vakantie op zee iets voor jou is? Kom dan langs. Bezoekers van Cruisereiziger.nl hebben gratis toegang, ongeacht hoeveelheid personen, tot de Cruise Events!

Hoe werkt het?

Ga voor Antwerpen naar https://www.cruise-event.be/tickets/ en voor Den Haag naar: https://www.cruise-event.nl/tickets en kies de tickets naar wens. Klik op “In winkelmandje” en ga naar afrekenen.

Voer onderstaande kortingscode in, het ticket wordt nu gratis. Na het invoeren van de gegevens, ontvangt men per mail het toegangsticket. Mocht dat niet het geval zijn, check dan ook even de spambox.

KORTINGSCODE CRUISE EVENT: REIZIGER19
(code is niet hoofdlettergevoelig)

De kaartjes aan de deur kosten € 10,00

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!