MSC Meraviglia grootste cruiseschip ooit in New York

De MSC Meraviglia van MSC Cruises is sinds maandag het grootste cruiseschip ooit dat Manhattan in New York heeft aangedaan. Het cruiseschip met een capaciteit van 4.488 passagiers en een brutotonnage van 171.598 arriveerde in The Big Apple na een trans-Atlantische oversteek vanuit Kiel met stops in Kopenhagen, Southampton, Belfast, Reykjavik, St. John en Halifax. De komende dagen zal de MSC Meraviglia ook records vestigen als het grootste schip dat Boston, Portland en Bar Harbor, Maine aandoet.

De MSC Meraviglia wordt ook het eerste schip dat Ocean Cay MSC Marine Reserve op de Bahamas zal bezoeken. Het nieuwe privé-eiland van MSC Cruises wordt op 9 november 2019 geopend. De MSC Meraviglia krijgt voor het winterseizoen Miami als thuishaven. Het gaat o.a. routes varen naar de Caribbean. Met de MSC Meraviglia komt het aantal MSC-schepen momenteel in de regio uit op 4. Ook de MSC Seaside, MSC Armonia en MSC Divina zijn er actief.

Wil jij met de MSC Meraviglia naar het nieuwe privé-eiland van MSC Cruises? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!