Regent Seven Seas Cruises lanceert nieuwe Serene Spa & Wellness voor gehele vloot

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises introduceert het nieuwe spa merk Serene Spa & Wellness deze winter voor alle vijf schepen van de Regent vloot. Serene Spa & Wellness biedt exclusieve behandelingen waarin technieken en ingrediënten van over de hele wereld worden toegepast.

De behandelingen zijn geïnspireerd door meer dan 450 bestemmingen waar de schepen van Regent Seven Seas Cruises naartoe varen. Er is keuze uit de welbekende ELEMIS therapieën, diverse lichaamsbehandelingen, massages, manicuren, pedicuren, luxe Kérastase salon services, fitnesslessen, personal training, wellness tours en uitgebalanceerde en bewuste gerechten in een geselecteerd aantal restaurants aan boord.

“Regent is geïnspireerd door de rust en kalmte uit alle windrichtingen. We brengen de mooiste wellness tradities en technieken uit culturen van over de hele wereld samen in de Serene Spa & Wellness behandelingen, voeding en excursies,” zegt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Oorspronkelijk waren we van plan om deze innovatieve ervaring alleen op Seven Seas Splendor te introduceren om daar de perfecte wellness ervaring aan te kunnen bieden, maar we hebben besloten het aan te bieden aan gasten op alle Regent schepen.”

Serene Spa & Wellness gebruikt natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld die een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en balans in lichaam en geest. Behalve de traditionele spabehandelingen zijn er nu ook streek-geïnspireerde technieken en behandelingen bij Serene Spa & Wellness.

De complete lijst met behandelingen is hier beschikbaar, evenals de Serene Spa & Wellness brochure.

Aan boord én aan de kust

Serene Spa & Wellness biedt meer dan alleen behandelingen aan boord. Er zijn diverse pilates, yoga, meditatie en andere populaire lessen door fitnessexperts van Fitness by Serene Spa & Wellness. Zij geven advies en helpen met het gebruik van al het fitnessmateriaal en -apparaten. Ook is er de mogelijkheid om privétrainingen te boeken met één van de instructeurs.

Daarnaast zijn er Serene Spa & Wellness Selections in de restaurants aan boord met plantaardige maaltijden die speciaal geselecteerd zijn voor een gezonde levensstijl.

Uniek zijn de Serene Spa & Wellness Tours waarbij gasten aan land worden ondergedompeld in nog meer wellness. De speciaal ontwikkelde excursies verschillen per bestemming, bijvoorbeeld een bezoek aan mineraalbaden in een thermobron in Rome of Tai Chi op een sereen strand in Palma de Mallorca.

Op Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor zijn de Serene Spa & Wellnes Hydrothermal Suites te vinden. Ontspan in deze suites vóór of na een spabehandeling. Geniet van de multisensorische aromatherapie stoomruimte, de relaxruimte, infrarood sauna en belevenis douches.

Openingsschema

De Serene Spa & Wellness faciliteiten zijn op de Regent cruiseschepen beschikbaar vanaf:

  • Seven Seas Explorer7 december 2019
  • Seven Seas Mariner – 6 januari 2020
  • Seven Seas Voyager – 7 januari 2020
  • Seven Seas Navigator – 23 januari 2020
  • Seven Seas Splendor – 6 februari 2020 (bij haar ingebruikname)

Zin in een wellness behandeling bij Regent Seven Seas Cruises? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)