Cruisereiziger
Benoemingen

Nederlandse kapitein Marco Carsjens aan de slag bij Virgin Voyages

Virgin Voyages heeft bekendgemaakt dat de Nederlandse Marco Carsjens de tweede kapitein wordt van The Scarlet Lady, het eerste cruiseschip van de nieuwe cruisemaatschappij. Carsjens komt over van Holland America Line, waar hij al 25 jaar werkzaam is sinds zijn opleiding aan de zeevaartschool in Rotterdam. Na een stageperiode maakte hij er carrière. Sinds zijn benoeming tot kapitein in 2010 had o.a. de leiding over Maasdam, Zaandam, Zuiderdam, Oosterdam en Rotterdam.
Update:

Eerder benoemde Virgin Voyages al Wendy Williams als eerste kapitein van The Scarlet Lady, die volgend jaar in de vaart komt. Inmiddels is gebleken dat zij dit niet meer zal doen. Marco Carsjens zal dus eerste kapitein zijn.

Virgin Voyags heeft nog 3 nieuwe cruiseschepen besteld. Deze wordt opgeleverd in 2021, 2022 en 2023.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!