Nederlandse kapitein Marco Carsjens aan de slag bij Virgin Voyages

Virgin Voyages heeft bekendgemaakt dat de Nederlandse Marco Carsjens de tweede kapitein wordt van The Scarlet Lady, het eerste cruiseschip van de nieuwe cruisemaatschappij. Carsjens komt over van Holland America Line, waar hij al 25 jaar werkzaam is sinds zijn opleiding aan de zeevaartschool in Rotterdam. Na een stageperiode maakte hij er carriere. Sinds zijn benoeming tot kapitein in 2010 had o.a. de leiding over Maasdam, Zaandam, Zuiderdam, Oosterdam en Rotterdam.

Eerder benoemde Virgin Voyages al Wendy Williams als eerste kapitein van The Scarlet Lady, die volgend jaar in de vaart komt. Daarnaast zijn er nog 3 nieuwe cruiseschepen besteld. Deze wordt opgeleverd in 2021, 2022 en 2023.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​