Royal Caribbean onthult naam van 5e Oasis klasse schip

Royal Caribbean International heeft vandaag in Shanghai de naam van het vijfde Oasis klasse schip aangekondigd. Het volgende schip zal Wonder of the Seas gaan heten. Zij zal gepositioneerd gaan worden in Azië en varen vanuit Shanghai, China. De details werden onthuld door Royal Caribbean President en CEO Michael Bayley. In 2021 wordt de Wonder of the Seas in de vaart genomen.

“Royal Caribbean staat bekend om haar innovatie en het voortdurend verleggen van de grenzen van wat mogelijk is, en een Oasis Class-schip in China is daarvan het bewijs”, aldus Bayley. “Wonder of the Seas zal de ultieme vakantie opnieuw definiëren en op zichzelf revolutionair zijn, en ze markeert een van de meest opwindende hoofdstukken van Royal Caribbean die nog komen zullen.”Vandaag markeerde ook een belangrijke mijlpaal voor Wonder of the Seas. Halverwege de wereld in Saint-Nazaire, Frankrijk, werd de kiel van Wonder op zijn plaats neergelaten op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique, wat het begin markeerde van de bouw van het schip. Tijdens wat bekend staat als de kielleggings ceremonie, werd een 970-ton blok van 155 voet bij 65 voet met een kraan van 1400 ton op het bouwdok getild.

“Royal Caribbean International is al meer dan 10 jaar marktleider in China. Door consequent krachtige implementatiestrategieën te presenteren en de groei van de nieuwe cruisemarkt te stimuleren,” zegt Dr. Zinan Liu, voorzitter van Royal Caribbean Asia. “De inzet van Wonder of the Seas is een manifest van een nieuw tijdperk voor Royal Caribbean.”

Wonder of the Seas maakt deel uit van de Oasis-klasse schepen, de grootsten ter wereld. Aan boord vind je het iconische seven-neighborhood concept samen met een spannende attracties, fantasierijk dineren, ongeëvenaard entertainment en de nieuwste technologie. Meer informatie over het schip en de routes van Wonder of the Seas wordt binnenkort aangekondigd.

Benieuwd naar de grootste cruiseschepen ter wereld? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDock C CruisepartnersDreamlinesHCCKrasTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.