Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Eerste schip Ritz-Carlton krijgt naam Evrima

Het eerste schip van de nieuwe rederij Ritz-Carlton Yacht Collection zal Evrima heten. Het is een van oorsprong Griekse naam dat ‘ontdekking’ betekent. Oorspronkelijk was het het idee om het jacht Azora te noemen, maar dat werd toch van tafel geveegd. Volgens het bedrijf moet de naam reizigers inspireren om zich onder te dompelen in bijzondere ervaringen, nieuwe bestemmingen te verkennen en de geest van avontuur te bevorderen die reizen zo lonend maakt.

Na vertraging op de Spaanse scheepswerf Hijos de J. Barreras staat de eerste reis van de 298-passagiers tellende Evrima  nu gepland in juni volgend jaar, 2020. Het betreft een 8-daagse cruise van Barcelona naar Palma de Mallorca met diverse bestemmingen op de Balearen.

Bekijk deze unieke cruises bij:

Yacht Cruise Company

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger