Royal Caribbean kondigt privé-bestemming aan in Stille Oceaan

Royal Caribbean gaat de komende jaren een nieuw privé-bestemming ontwikkelen op het eiland Vanuatu in de Stille Oceaan. Het eiland zal onder de naam ‘Perfect Day at Lelepa, Vanuatu’ verder vormgegeven worden. De bekendmaking vond plaats door de premier van Vanuatu, Charlot Salwai, en Royal Caribbean’s CEO Michael Bayley.

Salwai en Bayley vertelden dat de bestemming in samenwerking met de bewoners van Vanuatu ontworpen wordt. Daarbij staan de natuur en diverse lokale culturen centraal. Bovendien zal er werkgelegenheid worden geschapen en onderwijsmogelijkheden. Perfect Day at Lelepa wordt gebouwd met duurzame materialen zodat het eilandeigen ecosysteem in stand wordt gehouden.

“Wij geloven dat onze bestemmingen duurzaam ontworpen moeten zijn,” zei Bayley. “Dat idee gaat verder dan alleen het beschermen van de ecologische kenmerken van Lelepa en omvat respect voor de mensen en tradities die dit een speciale plek maken.”

Perfect Day at Lelepa zal er anders uitzien dan het razend populaire Perfect Day at CocoCay “omdat onze gasten over de hele wereld allemaal verschillende definities hebben voor hun perfecte dag – en ze hebben allemaal gelijk. Onze ontwerpers en de natuur hebben de ideale Zuid-Pacifische ervaring gecreëerd en we verwachten er veel van.”

Op dit moment is nog niet bekendgemaakt wanneer de bestemming klaar zal zijn voor haar eerste gasten.

Wil je alvast het andere privé-eiland ‘Perfect Day at Cococay’ bezoeken van Royal Caribbean? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel CruisewinkelDock C Cruisepartners Dreamlines Kras Stip TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.