Royal Caribbean kondigt privé-bestemming aan in Stille Oceaan

Royal Caribbean gaat de komende jaren een nieuw privé-bestemming ontwikkelen op het eiland Vanuatu in de Stille Oceaan. Het eiland zal onder de naam ‘Perfect Day at Lelepa, Vanuatu’ verder vormgegeven worden. De bekendmaking vond plaats door de premier van Vanuatu, Charlot Salwai, en Royal Caribbean’s CEO Michael Bayley.

Salwai en Bayley vertelden dat de bestemming in samenwerking met de bewoners van Vanuatu ontworpen wordt. Daarbij staan de natuur en diverse lokale culturen centraal. Bovendien zal er werkgelegenheid worden geschapen en onderwijsmogelijkheden. Perfect Day at Lelepa wordt gebouwd met duurzame materialen zodat het eilandeigen ecosysteem in stand wordt gehouden.

“Wij geloven dat onze bestemmingen duurzaam ontworpen moeten zijn,” zei Bayley. “Dat idee gaat verder dan alleen het beschermen van de ecologische kenmerken van Lelepa en omvat respect voor de mensen en tradities die dit een speciale plek maken.”

Perfect Day at Lelepa zal er anders uitzien dan het razend populaire Perfect Day at CocoCay “omdat onze gasten over de hele wereld allemaal verschillende definities hebben voor hun perfecte dag – en ze hebben allemaal gelijk. Onze ontwerpers en de natuur hebben de ideale Zuid-Pacifische ervaring gecreëerd en we verwachten er veel van.”

Op dit moment is nog niet bekendgemaakt wanneer de bestemming klaar zal zijn voor haar eerste gasten.

Wil je alvast het andere privé-eiland ‘Perfect Day at Cococay’ bezoeken van Royal Caribbean? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)