Informatiebijeenkomst over begeleide Alaska cruise met Oceania

Cruisespecialist Clara Gruben van Clara’s Choice houdt op dinsdagavond 26 november een vrijblijvende informatie-avond over een begeleide cruise, Alaska en Oceania Cruises. Deze begeleide reis heeft alle hoogtepunten van Alaska in zich. Na twee dagen in het prachtige San Francisco vaart de Regatta van Oceania Cruises naar de mooiste bestemmingen van Alaska. In Sitka, Skagway, Juneau, Ketchikan en Wrangell ontdek je de geschiedenis van zowel de goudkoortsperiode als van de oorspronkelijke bewoners. Fjorden, besneeuwde bergtoppen en adembenemende gletsjers wachten.

Alaskacruise-expert Gruben: “Alaska is een schitterend vaargebied wat steeds weer blijft boeien en bekoren. Veel plaatsen zijn over de weg moeilijk bereikbaar, wat een cruise extra aantrekkelijk maakt. Imposante fjorden, stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en een interessante geschiedenis maken Alaska tot een adembenemende ‘must-see’ bestemming. In mei zijn de bergtoppen nog besneeuwd en ontwaakt de natuur. Als u Alaska wilt zien aan boord van een niet te groot cruiseschip, maar juist ‘weg van de massa’, dan is de Regatta van Oceania Cruises de perfecte keuze voor u.  Aan boord van Oceania geniet u van heerlijke culinaire verrassingen en van persoonlijke aandacht door een uiterst attente bemanning. Dat wilt u toch ook?”

Aanmelding

Je bent op dinsdagavond 26 november van harte welkom in Bussum. Koffie en thee staan klaar. Na aanmelding (telefonisch of per mail) ontvang je de gratis toegangskaart en de routebeschrijving. Aanmelden gaat via de volgende link: https://www.claraschoice.nl/alaska

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)