Poppenshow Jim Henson debuteert op nieuwe schepen Princess Cruises

Princess Cruises laat op haar recent gelanceerde cruiseschip Sky Princess en de toekomstige Enchanted Princess (2020) een nieuwe show debuteren van de hand van de Jim Hensen Company. Het is een show genaamd Jim Henson’s Inspired Sillines waarin poppen de hoofdrol spelen en bestemd voor alle leeftijden. De regie is in handen van John Tartaglia, die ook The Wizard of Oz, Shrek the Musical en Tarzan onder zijn hoede had.

Jim Henson’s Inspired Silliness brengt Jim Henson’s (bekend als bedenker van The Muppets Show) oude creaties weer tot leven in een 30 minuten durende uitvoering die bestaat uit komedie, muziek en Henson’s typische poppenspel. Er zullen ook nieuw ontworpen personages uit de Jim Henson’s Creature Shop te zien zijn net als een video-introductie door de zoon van Jim Henson Brian Henson.

De Sky Princess kwam deze week officieel in de vaart voor Princess Cruises. Het schip brengt haar eerste cruises door in Europa waarna het vertrekt naar Fort Lauderdale voor een seizoen in de Caribbean vanaf 1 december. Zusterschip Enchanted Princess maakt haar debuut in juni 2020.

Cruises met de nieuwe Sky Princess zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!