Seabourn onthult details eerste restaurant aan boord van Seabourn Venture

Seabourn heeft meer details bekendgemaakt over het restaurant The Colonnade op haar eerste expeditieschip Seabourn Venture. Het wordt 1 van de 8 eetgelegenheden aan boord van het 264-passagiers tellende schip van de ultraluxe cruisemaatschappij dat in 2021 in de vaart komt.

Het design van het nieuwe restaurant is ingeinspireerd op houten rompen van historische maritieme schepen. Het is in lijn met het idee van ontwerper Adam D. Tihany om de openbare ruimtes van het schip een vleugje romantiek te geven met behoud van de bekende Seabourn-stijl die gasten gewend zijn.

Het informele The Collonade, gelegen op dek 5, heeft gebogen houten panelen aan het plafond waardoor gasten het gevoel krijgen zich te bevinden in de romp van een van de eerste expedtieschepen. Het concept wordt verder doorgetrokken via decoratieve metalen platen, geïntegreerde houten vloeren en kunst van nautische knopen.

Het diner wordt in The Colonnade aan tafel geserveerd, terwijl ontbijt en lunch beschikbaar zijn via bediening aan tafel en in buffetstijl via eetstations. Tijdens speciale thema-avonden staan er familiegerechten van Thomas Keller op het menu. The Colonnade strekt zich uit tot The Patio op het achterdek, waar gasten buiten kunnen dineren.

Seabourn-cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!