Nieuwe excursies en bijzondere gasten aan boord in Alaska bij Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises biedt al 26 jaar de meest luxe en inclusieve cruises naar Alaska. Daarop voortbouwend onthult Regent nu nieuwe excursies en gasten aan boord voor de Alaska cruises van 2020. De speciaal op maat gemaakte activiteiten voor Regent gasten zijn uitermate geschikt om zoveel mogelijk te weten te komen over Alaska en al haar wonderen. Regent zorgt voor bestemming/cultuur- en natuurexperts die aan boord komen, nieuwe excursies voor volwassenen én speciale excursies voor kinderen. De talloze Alaska cruises in 2020 worden gevaren met de Seven Seas Mariner.  Het all-suite, all-balcony schip dat zowel ruimtelijk als intiem is, is in 2018 gerenoveerd. De 700 gasten kunnen uitgaan van de uiterste behulpzaamheid van de 445 bemanningsleden.

“Als ’s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij blijven we indrukwekkende belevenissen creëren voor de ongeëvenaarde Alaska cruises in 2020,” zegt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Eerst brengen we de bestemming tot leven door roofvogels, folkzangers, Tlingit geschiedkundigen en lokale cuisine en cultuur aan boord bij Seven Seas Mariner uit te nodigen. Daarnaast hebben we excursies aan land verbeterd met nieuwe Go Local Tours en zijn er bijzondere initiatieven georganiseerd door lokale bewoners. En eindelijk, voor de eerste keer heeft Regent ook Alaska excursies opgenomen in ons Club Mariner Youth Programme.”

Bestemming-experts

Tijdens de gehele cruise varen er experts mee die presentaties en lezingen geven. Ook zullen zij informatie delen tijdens het bezoek aan de Hubbard Gletsjer en gedurende de cruise vanaf de brug over het omliggend landschap. Aan boord komen, afhankelijk van de gekozen cruise, een cultureel antropoloog, geologen en zeebioloog. Daarnaast diverse erfgoed- en cultuurexperts. In Skagway komt een ervaren professionele hondensleedrijver aan boord van Seven Seas Mariner om fascinerende verhalen te vertellen over de Iditarod, ’s werelds meest intense race. Hij neemt ook een goede vriend mee; één van zijn sledehonden. Ook komen medewerkers van het Alaska Raptor Center aan boord met één van de roofvogels uit de opvang om uit te leggen over de vogels in de Last Frontier.

Alaska excursies aan land

Bij Regent Seven Seas Cruises zijn bij iedere haven een aantal excursies bij de prijs inbegrepen. De nieuwe Go Local Tours nodigt gasten uit om lokale ervaringen te beleven, geleid door inwoners van het gebied. De gasten raken bekend met de favoriete eetgelegenheden van de lokale bewoners en ontdekken de verborgen pareltjes van Juneau, Ketchikan, Skagway en Stika. Een greep uit de Go Local Tours:

  • Wandelexcursie met een local in Sitka. Leer de lokale Sitka gewoontes, de geschiedenis van de stad en bezoek de lokale monumenten en kunstwerken. Een inwoner van Sitka vertelt over de Russen die in 1804 grond in Alaska bemachtigden door de inheemse Tlingits te verslaan. Het slagveld van die strijd is nu het Sitka National Park. Ooit bekend als het “Parijs van de westkust”, claimt Sitka het eerste operagebouw, het eerste theater en de eerste vleugelpiano van de westkust van Noord-Amerika te hebben gehad. De excursie leidt de gasten langs het Sheldon Jackson Museum om lokale artiesten te zien schilderen, beeldhouwen en weven.
  • Achter de schermen van Juneau. Een enerverende rit leidt gasten langs de historische monumenten van Juneau waarna de culinaire wereld van Juneau ontdekt wordt in een kookworkshop in de Chez Alaska Cooking School en een bierproeverij van lokaal gebrouwen bier. Tijdens het koken vertelt de kok over het verrassend geraffineerde culinaire landschap van Juneau, waarna dit zelf is te ervaren tijdens het eten van de zojuist gemaakte gerechten.
  • Wrangell door de ogen van een local. Volg de gids door Wrangell om een idee te krijgen van het lokale leven. Het Tlingit volk waren de eerste bewoners van dit gebied, iets wat tot op de dag van vandaag nog steeds zijn indrukken heeft achtergelaten. Zie hoe de tradities tot leven komen bij de totempalen en stamhuizen. Een hoogtepunt van deze excursie is het bezoek aan Petroglyph Beach waar er oude rotstekeningen te zien zijn.

Excursies in het Club Mariner Jeugdprogramma

Kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar kunnen deelnemen in de excursies die speciaal voor het Club Mariner Youth Programme zijn samengesteld in Ketchikan, Juneau, Sitka en Icy Strait Point, begeleid door mensen van de Club Mariner. Zo kunnen ze naar een Raptor Center, waar gewonde roofvogels zoals de Amerikaanse witkopzeearend worden opgevangen. Daarna bewandelen ze de kronkelende paadjes van het Tongass National Forest en ontdekken ze de totempalen, kunstwerken en historische voorwerpen in het Sheldon Jackson Museum. In Juneau gaan de jongeren naar een zalmkwekerij en de stad. Bij de zalmkwekerij leer je alles over de levensfases van de zalm en zie je hoe de miljoenen vissen worden gekweekt. Dit wordt gevolgd door een rit waarbij de geschiedenis van Juneau wordt verteld langs verschillende trekpleisters. Tientallen totempalen kunnen ze zien in Ketchikan. Ze ontdekken de betekenis achter de symbolen op de palen en leren alles over de goudgekte van Ketchikan.

Ook toe aan een all-inclusive cruise? Bekijk waar deze verkrijgbaar is:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Lees ook het uitgebreide overzicht van welke rederijen in Alaska varen in de zomer van 2020: kijk hier verder.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)