Website Passenger Terminal Amsterdam in een nieuw jasje

Deze week heeft Passenger Terminal Amsterdam (PTA), de cruiseterminal van Amsterdam aan het IJ, een geheel nieuwe website gelanceerd. De site bestaat uit twee gedeeltes, voor de cruise- en evenementenbranche, die beiden in een nieuw jasje zijn gestoken. Doelstelling was om deze niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook gebruiksvriendelijk te maken.

PTA wil dat cruisereizigers goed voorbereid en zonder stress op vakantie kunnen gaan. De nieuwe website is dan ook geheel gericht op passagiersbeleving. Het geeft je alle nodige informatie o.a. bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, informatie voor mindervaliden enz. om met een gerust hart te vertrekken. Daarnaast kan de liefhebber er altijd terecht om een kijkje te nemen op de webcams en de komende aanlopen te na te gaan in de zeecruise kalender.

Op het vernieuwde deel voor de evenementen branche vind je naast veel foto’s alle informatie over de diverse mogelijkheden die PTA biedt als evenementen locatie. Het hele jaar door kunnen evenementen geboekt worden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!